Eurovision – KidSing – Kanal D & NextStar ANTENA 1

Postat in Evenimente, Filmarile noastre, Palmares, Prima pagina, Stiri / Evenimente / Palmares

CLASA DE CANTO CRISTINA MANOLIU SAVULESCU
EUROVISION 2015 Elvetia
Trupa Timebelle, solista Miruna Manescu, o voce din Romania adoptata, iubita si apreciata de Elvetia! Bravo Miruna, sunt mandra de cum te-ai prezentat! Iti tin pumnii in continuare.
Compozitorul Mihai Alexandru ne prezinta trupa TimeBelle.
Aceasta a fost prestatia noastra de la Eurovision Elvetia. Ascultati ca merita!


Cateva cuvinte despre TimeBelle si Eurovision Elvetia
A trecut mai mult de un an, poate doi, de cand Emanuel Andriescu, saxofonistul trupei TimeBelle, totodata leader’ul formatiei, mi-a propus sa facem acest proiect. Recunosc ca eu eram mai putin entuziasmat decat el, pentru ca ceea ce-mi cerea, era sa compun o melodie pentru o formatie cu stil balkanic, care nu avea solist vocal, iar in componenta, pe langa instrumentele des intalnite, chitara, baterie si chitara bas, existau un saxofon si acordeon. Deci trebuia sa justific in piesa, existenta acestor doua instrumente. Dupa ce m-am gandit o vreme, mi-am dat seama ca tocmai asta va fi noutatea cu care vom veni.
A urmat perioada de cautare a solistei, care am crezut ca nu se mai termina. Intr-un final Viky Red m-a scos din incurcatura si mi-a sugerat ca Miruna Manescu, ex Shaka muv, ar fi potrivita pentru noi. Pentru mine Viky Red este unul dintre cei mai buni artisti romani.
Intre timp piesa “Singing about love” luase deja contur, am cautat sa NU aibe nici o influenta balkanica, lucram la ea de ceva vreme, pe baieti deja ii inregistrasem si linia melodica s-a potrivit de minune pe vocea Mirunei. I-am trimis ghidul iar cand a venit la studio si mi-a cantat-o, am zis “Asta e!”
Apoi a urmat clipul, filmat in Buftea si prin imprejurimi, iar aici s-au cunoscut cu totii. Clipul a fost regizat de Bogdan Dima.
Trupa TimeBelle este formata din Miruna Manescu (solista), Emanuel Daniel Andriescu (saxofon), Samuel Forster (tobe), Christoph Siegrist (chitara), Rade Mijatovic (acordeon) si Sandor Torok (chitara bass). Deci doi romani, doi elvetieni, un sarb si un ungur.
Imediat dupa realizarea clipului, baietii au inscris piesa la Eurovision Elvetia, selectia nationala. Din peste 200 de piese, am fost selectati in semifinala, unde am ramas doar 18. Apoi in urma show’ului din 7 Decembrie, ne-am calificat doar 6 piese in finala din 31 Ianuarie.
In tot acest timp s-a depus o munca titanica, repetitii peste repetitii, Miruna a fost toata perioada pregatita vocal de profesoara Cristina Manoliu Savulescu. A urmat o mare campanie de promovare si publicul a inceput treptat sa-i cunoasca si sa-i placa.
Am fost preferatii publicului si pe primul loc in aproape toate topurile, am venit cu un aer nou, proaspat, tineresc.
A urmat finala de la Kreuzlingen Arena din 31 ianuarie, realizata impecabil de SRF, televiziunea elvetiana, unde am pierdut pe muchie de cutit locul 1 si biletul pentru Viena. La inceput am fost foarte dezamagiti, nu stiam nici macar ordinea finala, iar cand am aflat ca am terminat pe locul doi, eu unul, m-am bucurat. Normal ca imi doream sa castigam, pentru asta ne-am inscris, dar am realizat ca sunt totusi intr-o tara straina, o tara unde este greu sa ajungi pana aici si ma bucur pentru aceasta realizare.
In Elvetia, “Singing about love” poate fi ascultata la toate radiourile si traiesc cu regretul ca in Romania, tara mea, acest cantec nu se incadreaza in gusturile celor care decid playlist urile in radiourile romanesti. Sau cine stie, poate cineva ia initiativa si reuseste sa faca o schimbare.
Experienta a fost fantastica si imi doresc sa am cat mai multe asemenea momente, in continuare. Ii multumesc Bunului Dumnezeu pentru tot!

STATION 4 – Your heart is telling me so – Eurovision 2013
Trupa Station 4 s-a calificat în semifinalele Eurovision România 2013 cu melodia „Your heart is telling me so” şi a concurat în prima semifinală
Station 4: Alexandru Gabriel Tudor, Marian Stancu, Constantin Amza Axinte, Gabriel Daniel Ciobota
Music: Mihai Alexandru ( Al Mike )
Lyrics: Mihai Alexandru ( Al Mike ), Marian Stancu, Constantin Axinte Amza

KIDSing 2014
Daria Crisan canta Neon Lights – Videoclip Finala – KIDSing 2014

Daria Crisan canta Don’t let the sun go down on me – Finala – KIDSing 23 Nov 2014

Daria Crisan canta Titanium – Semifinala 3 – KIDSing 2014 927 OCTOMBRIE 2014)

Daria Crisan – KidSing 2014 Kanal D – Give Your Heart A Break

Gabriela Munteanu canta Hallo – Semifinala 5 – KIDSing 2014

Gabriela Munteanu canta Mama Knows Best – Auditii Saptamana 3 – KIDSing 2014

Luca Iorgu canta Strangers in the night – Semifinala 2 – KIDSing 2014

Luca Iorgu – Kidsing Kanald – Un canar si doi motani

01-10-2014

Rares Florescu – Kidsing 2014 – Fairytale

NextStar 2014
Raris Crisan – NextStar Antena 1 si premierea

2014 10 02

Raris Crișan – One Republic – ”Counting stars” – Next Star


In varsta de 11 ani, Alexandra Preda a cantat la Next Star- sezonul 4, una dintre cele mai cunoscute piese ale Rihannei – “Russian Roulette” – 21 Noiembrie 2014

Trupa STATION4 – Eurovision România 2013 – Your heart is telling me so

- Trupa Station 4 s-a calificat în semifinalele Eurovision România 2013 cu melodia „Your heart is telling me so”

Station 4: Alexandru Gabriel Tudor, Marian Stancu, Constantin Amza Axinte, Gabriel Daniel Ciobota
Music: Mihai Alexandru ( Al Mike )
Lyrics: Mihai Alexandru ( Al Mike ), Marian Stancu, Constantin Axinte Amza

NEXT STAR ANTENA 1 – 2013
Ana Stanciulescu, fetita cu o voce de aur! Candy Man Next Star Finala De Popularitate 20 Iunie 2013

Ana Stanciulescu – Alicia Keys – “Girl on fire” – Next Star

Luca Iorgu, magicianul transformat in Harry Potter 2013