Corul Sunetul Muzicii

Ai o voce frumoasa? Iti place sa canti impreuna cu alti copii? Vrei sa legi prietenii noi si sa descoperi ca poti trai experiente fantastice? Esti gata de aventura?

Membrii Corului de Copii Sunetul Muzicii sunt alesi  pe baza aptitudinilor muzicale la preselectiile anuale desfasurate la clasa, in scoli si gradinite.

De ce vreau sa fiu membru al Corului de Copii Sunetul Muzicii?

Pe langa cunostintele muzicale, Corul de Copii “Sunetul Muzicii” le ofera copiilor un mediu educational artistic de valoare, care va contribui la cizelarea si evolutia acestuia ca individ. Rigurozitatea si disciplina dictate de varietatea si cerintele fiecarui eveniment vor fi impletite cu creativitatea si bucuria copiilor de a se afla pe scena.

Copiii din Corul de Copii Sunetul Muzicii vor participa la evenimente, emisiuni TV sau radio, concursuri nationale sau internationale, inregistrari cd, etc.

Copiii cu posibilitati materale reduse vor fi asistati si indrumati in realizarea de dosare de ajutor sau sponsorizare, atat in mediul public cat si in mediul privat.

Fiecare copil din cadrul Corului de Copii va participa la sedinte foto si i se va intocmi un cv artistic profesional .

Solistii din cadrul Corului de Copii Sunetul Muzicii vor fi evaluati la inceputul fiecarui an scolar, li se va propune un repertoriu si fiecare va trebui sa isi stabileasca obiective pentru anul urmator, sa aleaga concursurile unde vor dori sa participe, etc.

Pentru a afla mai multe despre Corul de Copii Sunetul Muzicii, te rugam sa vizitezi sectiunile Galerie video din cadrul website-ului.

Cum pot sa fac parte din Corul de Copii Sunetul Muzicii?

Daca informatiile despre noi ti-au starnit interesul ne-ar face mare placere sa ne cunoastem si te rugam sa suni la numarul de telefon din pagina Contact in vederea stabilirii unei intalniri.

Te asteptam cu drag!